Je bent niet ingelogd   

De Kieviten worden gesponsord door:

 


Eerstvolgende evenementenAanmelden training Marathon Rotterdam

Op 17 december 2017 starten we weer met onze marathontrainingsgroep. Dit doen we met een traditionele gezellige inlooptraining.

Tot half december wordt aangeraden in 2 of nog beter 3 keer per week totaal minstens 40 km te lopen. Ook moet je afgelopen jaar een halve Marathon hebben volbracht en kan je momenteel een duurloop van 18 km vol houden.

Er komt een algemeen basisschema. Daarnaast is individuele begeleiding in de vorm van een op de loper/loopster toegespitst schema mogelijk. Er wordt verzameld op de parkeerplaats bij 't Zeeltje te Bleiswijk  waar we vanaf 17 december iedere zondag tot aan de marathon om 09:00 uur vertrekken.

Bij de gediplomeerde en zeer ervaren trainers van de Kieviten kan je in de voorbereidingsfase terecht met al je vragen op loopgebied, voeding, kleding, schoeisel en blessurepreventie of, (hopelijk niet) blessurebehandeling.

Kosten van deelname aan de marathontrainingsgroep is voor Kieviten gratis. Niet Kieviten betalen 40 euro. Vanaf het moment van inschrijven tot de marathon kan je dan ook aan alle Kieviten trainingen deelnemen. Besluit je lid te worden tijdens de voorbereiding of direct na de marathon, dan wordt de 40 euro verrekend met de kosten van het lidmaatschap.

Geef je op door een mail te sturen aan Dick Baggerman of bel hem:  010-5221977 of 06-25035991


Ogenblik a.u.b. ...